Sunday, February 6, 2011

5 feb 2010

hepi befday to my lovely roomate,mira!!!!!!!!!hope dipjgkan umo,murah rezeki, n tercapai ape yg diimpikan..InsyAllah...ehm rini gak akak dolah kwen..tp aku takleh g sebab abang aku ajak pegi ke rawang...merisik tuk die...hahaha tidak ku sangka2...abang aku nak gak kawin...fuh puas kot,,,menunggu kata2 dr mulut dia utk kwin...akhirnyerrrrr... as his sis..of coz la aku happy...nak dapat akak ipar...leh tambah lagi ahli dalam family aku...perjalanan ke rawang bermula kul 11.15 pagi..aku naik kete angah aku..saja nak tengok dia cuak ke tak..hahah jahat tul aku...sampai ke rumah kak zura lebih kurang kul 12stgh...siap ade khemah bagai...angah dah risau..mana taknya ktowg datang juz nak merisik jek..skli ade khemah macam bertunang pulak....turun dari kereta..pakcik tuh explain segala2 nya..haha "jangan terkejut ye..ni khemah org meninggal tadi..."hembus nafas lega ktowg...yang pakcik2 ngan abah aku borak..sekali sebut nama pakcik helmi...
aku : pakcik, arwah pakcik helmi tuh ade anak sulong nama dia maya ye
pakcik : aah tul la tuh..badan die berisi2 sikit..
alamak kecil nya dunia nih..tadi mmg abg mukmin call aku cakap ayah kak maya dah meninggal...
kat rumah kak zura kami dihidang lunch n caramel(manis woo)..then masuk umah settlekan merisik bagai...yang aku,klong,angah n abg pie buka macam2 gosip n sempat la posing bergambar byk2...
ni hal org2 tua...jangan masuk campu..hihi
haha org sibuk berbincang..kite org sibuk berposing
elelele malu2 lak kak zura nih
 
sempat gak pengantin lama nih berposing

sttle sume nih lam kul 2..then g umah kak maya melawat family dia..kak maya time tuh still lam keadaan terkejut lagi..smoga roh ayahnya dirahmati Allah..amin...lepas tuh ktowg g jalan2 cari katil baby tuk anak sedara aku nanty.. then dinner kat teratak ikan bakar kat kg baru..fuh kenyang sangat..sampai rumah around kul 10..

5 comments:

  1. hahaha biler2 pown leh..
    tgu kamo jerk skg nih..hahaha

    ReplyDelete
  2. yela tu tggu...
    teman xlarat nk mengejas dh ni...tp xda respon je..hahha

    ReplyDelete
  3. biler mse u ngejas nih..
    tak nmpk pown u ejas..hahaha

    ReplyDelete